full page

Європалети дерев'яні



Дерев'яні європалети з повною впевненістю можна назвати універсальною тарою, сьогодні вони використовуються в самих різних сферах людської діяльності. Вони оптимальні за всіма параметрами і обходяться недорого, відрізняються хорошою вантажопідйомністю. Використовуємо для їх виготовлення ми якісний і екологічний матеріал. Тара безпечна для харчової продукції та довговічно зберігає приємний зовнішній вигляд.


Європалети дерев'яні


Європалети дерев'яні будуть відмінним рішенням для безпечного транспортування важливої продукції.


Ви можете звернутися до нас за будь-якою кількістю дерев'яних європалет і надані вони будуть за короткий час. Наша тара практична і досить міцна, Ви ознайомитися з характеристиками її можете на сайті. Зручно використовувати палети і на складах, і при організації вантажоперевезень на великі відстані. За дерев'яними європалетами клієнти до нас часто звертаються при плануванні відправки вантажів в країни Європи. Наша тара по всім критеріям відповідає необхідним стандартам і тому на митниці з нею проблем не буде. Вона проходить фітосанітарний контроль, наші палети захищені від гниття і цвілі. До нас за європалетами дерев'яними можна звернутися в будь-який час, вони завжди в наявності є на нашому складі. У тарі немає карантинних організмів, з нею просто і комфортно працювати. Ми доставку палет здійснюємо на вигідних умовах самостійно.


Ви можете задати будь-які питання за асортиментом моделей тари, наші співробітники будуть раді вказати на оптимальну для Вашої області її використання. У консультуванні клієнтам у нас не відмовляють, зв'яжіться з нами прямо зараз за запропонованими контактними номерами.


Замовте європалети дерев'яні у нас, і вони відмінно будуть справлятися зі своїм завданням, про їхню покупку Ви не пошкодуєте.