full page

Піддон євро, розмір



Цікавлять розміри піддонів євро, і Ви хочете придбати надійну тару прямо у виробника? Ми пропонуємо якісні піддони, які Піддон євро розмірвироблені нами за всіма стандартами технології. Вони прості у використанні і надійні, сьогодні тару такого типу використовують в самих різних сферах бізнесу. Вона відмінно підходить для зберігання товару, транспортування його в межах країни і за кордон.

Піддон євро розмір


Необхідний піддон євро? Розмір нашої тари вказано на сайті, за всіма параметрами вона відповідає євростандартам.


Розміри піддонів євро у нас строго дотримані і надати тару ми готові Вам в необхідних кількостях. Наші піддони висушені і захищені від гниття, в них не міститься карантинних організмів. Таку тару можна сміливо купувати як для харчових продуктів, так і вантажів інших груп товарів. Купуйте універсальні за розмірами євро піддони від нашої фірми і в їх експлуатації проблем у Вас точно не буде виникати. До нас в подальшому Ви завжди можете звернутися за ремонтом або термообробкою тари. Ми виконаємо ці послуги на вигідних умовах, з компанією нашою Ви можете співпрацювати на постійній основі. Піддон євро, розмір якого відповідає стандартам, не створить Вам проблем на митниці. Наша тара відмінно підходить для перевезення продукції різного типу через кордон. Використання наших піддонів безпечно, і вони виглядають насправді респектабельно. Їх Ви можете з повною упевненістю використовувати для поставки товару важливому замовнику.


Уточнити параметри і розміри євро піддонів можна у наших фахівців прямо зараз. Контактні дані компанії нашої вказані на сайті, і ми завжди готові на всі питання дати Вам розгорнуті відповіді. Прийміть рішення використовувати тару, для виробництва якої використовувалася якісна деревина і хороші цвяхи.